Пропагандист Кремля насмерть збив чоловіка на Луганщині, очевидиця ДТП загадково зникла

Аварія, під час якої насмерть збили людину, сталася ще 13 липня. Її очевидицею стала Любов Громова. Вона на відео заявила що аварію спричинив чорний позашляховик з номером р042. Відео зі свідченнями жінки після аварії записав її сусід, повідомляють Патріоти України.

Та вже на наступний день до жінки приїхали люди у військовій формі зі зброєю, та забрали її. До журналіста Дениса Казанського звернулися за допомогою у її розшуку, адже з цього моменту вона не виходить на зв'язок.

Виявилося, що автомобіль, номер якого назвала Громова, належить російському пропагандисту Алєксандру Сладкову. Чорний броньований позашляховик Toyota йому подарували. І чимало російських пропагандистських ЗМІ про це писало. Та як тільки сталася аварія, цю інформацію почали прибирати з сайтів. Адже на фото було видно номер цього авто.

Сам Сладков відреагував на цю інформацію. Правда в традиційному для росіян принизливому тоні, коли назвав жінку 1975 року народження "какой-то бабушкой". Правда на одному "виправданні" він вирішив не зупинятися, і записав одразу декілька відео на цю тему.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...