Пропагандист РФ заявив, що війська Путіна можуть втратити Херсон, і поскаржився на удари від ЗСУ

Російський пропагандист Анатолій Дремов, який воює проти України на боці путінської армії, заявив, що окупанти можуть втратити тимчасово захоплений Херсон. Він також поскаржився на удари Збройних сил України. Про це пропагандист написав у своєму Telegram-каналі. передають Патріоти України.

Він зазначив, що українські захисники б'ють по окупантах з усього, що мають, а мають вони зараз багато. "Нашою великою помилкою було припущення такої інтенсивної та глибокої мілітаризації укропів. Час грає не на нашу користь, потрібно кардинально змінювати стратегію.

Є великий ризик втратити Херсон", – зазначив Дремов. Він додав, що путінська армія зазнає величезних втрат як у живій силі, так і в техніці. "Є багато втрат серед наших. Радий, що Шойгу вже не бере участі в управлінні військових дій. Це перший крок до змін на фронті. Чекаємо на наступні кроки", – додав окупант.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...