Пропагандист Соловйов назвав ядерну війну "оптимістичним" варіантом для Росії (відео)

Рупор Кремля Володимир Соловйов вважає, що у Росії в протистоянні зі світом є два варіанти розвитку подій. "Оптимістичним" серед них він назвав ядерну війну, передають Патріоти України.

Про це пропагандист заявив у своїй програмі на каналі "Россия 1". Це росЗМІ заблоковано в Україні, але в мережі поширилися відео міркувань путінського посіпаки у студії. Ймовірно, "експерти" під проводом Соловйова розмірковували про "успіх" російської армії у війні проти України. А також реакцію всього світу на скоєні окупантами злочини проти українського народу, які РФ всіляко заперечує.

"Коротше, у нас два варіанти. Перший оптимістичний: ядерна війна, весь світ у труху", – пригрозив один із головних пропагандистів Кремля. Перебивши в студії "експерта", він додав, що другий варіант матиме песимістичні наслідки. "Рівень економічної кризи у світі такий, що велика депресія здасться штучкою", – висловився Соловйов.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...