Пропагандистам видали нові методички: На пам'ятник Шевченку у Луганську почепили табличку "російський поет" (фото)

Російська пропаганда спочатку намагалася демонізувати Тараса Шевченка. Проте тепер його вирішили привласнити. Про це написав журналіст Денис Казанський. Він опублікував фото пам'ятника, повідомляють Патріоти України.

"У нульових російська пропаганда замовляла пасквілі на Шевченка Бузині. І приблизно тоді ж луганський письменник Гліб Бобров написав книгу "Тарас Шевченко – хрещений батько українського націоналізму" (наче це щось погане)", – зазначив Казанський.

Методички змінилися

Журналіст зазначив, що Гліб Бобров досі мешкає у Луганську й з 2014 року працює з окупаційною владою. Проте тепер методички змінилися й у Луганську вирішили вважати Шевченка не українським націоналістом, а російським поетом. "Цікаво, чи напише тепер Гліб Бобров книгу "Тарас Шевченко – хрещений батько російського антифашизму"?, – сказав Казанський.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...