Пропагандисту Кремля "відрубали" голову: Конфлікт губернатора Свердловської області та Соловйова вийшов на новий рівень

Мер Первоуральська Ігор Кабець показав малюнок, на якому губернатор Свердловської області Євген Куйвашев відрубує голову головному кремлівському пропагандисту Володимиру Соловйову. Відповідний малюнок він опублікував у себе в соцмережі, передають Патріоти України.

“Хай буде з нами сила”, – підписав малюнок Кабець.

Конфлікт Соловйова та Куйвашева розпочався наприкінці квітня поточного року. Під час одного зі своїх ефірів пропагандист назвав Єкатеринбург центром «мерзотної лібероти». У відповідь на це губернатор Свердловської області порадив Соловйову “стежити за своїм язиком”.

Наприкінці навчального року учні ліцею № 12 Єкатеринбурга влаштували ЛГБТ-танець на порозі своєї школи. Те, що сталося, прокоментував Соловйов: “Яке насіння – таке і плоди. 10-класники ліцею влаштували вульгарний виступ з ЛГБТ-душком на травневому конкурсі танців. Тут все: “тверк”, роздягання та костюми, наче взяті в оренду у збоченців. Ви запитаєте, як відреагувало на все це керівництво ліцею? Нагородило „танцюристів“ за сміливість”, – обурився він.

Губернатор Євген Куйвашев виступив на підтримку директора ліцею, зазначивши, що батькам учнів, які підтримали директора, він довіряє більше, ніж телеведучому Соловйову, «якому вкотре щось не сподобалося» в Єкатеринбурзі.

Згодом пропагандист запропонував направити Куйвашева на “перевиховання” до глави Чечні Рамзана Кадирова: “Значить, Куйвашев, хочу звернути вашу увагу, що йдеться не про мене. З вимогою розібратися виступив не я, а велика кількість громадських діячів, які не підтримують ваші ЛГБТ-захоплення. Справа не в тому, що дітки погано вчинили. По-перше, цей номер готувався дорослими. Я не можу організувати перевірку, а її організували ваші люди. Що ще вони збираються пародіювати?”.

Соловйов також обурений тим, що губернатор Свердловської області досі не висловився щодо свого ставлення до повномасштабної війни Росії проти України: “Куйвашев не знайшов можливості сказати, як він ставиться до того, що 600 учнів написали вимогу зняти літеру Z із навчального закладу, в якому вони навчаються. Куйвашев не знайшов у собі сили відповісти, підтримує він політику президента чи ні. Він був хоч в одному госпіталі, він поспілкувався з пораненими? Він поїхав на Донбас? Ні», – сказав Соловйов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...