Пропагандисти Кремля показали анонсоване інтерв'ю з Зеленським (фото)

Коментуючи інтерв’ю Володимира Зеленського, пропагандисти стверджують, що проти цього були очільник Офісу Президента Андрій Богдан і його заступник Кирило Тимошенко.

Російський пропагандистський каналу "Росія 1" у своєму ефірі продемонстрував інтерв’ю з Президентом України Володимиром Зеленським. Цей коментар російські ЗМІ почали анонсувати 12 грудня – за кілька днів після зустрічі у нормандському форматі. Так зване інтерв’ю з Зеленським вийшло, як і було анонсовано, у неділю, 15 грудня, передають Патріоти України.

Стало воно частиною програми з красномовною назвою "Москва. Кремль. Путін". Взяли пропагандисти коментар в українського президента у Парижі на полях нормандського саміту. Вони переконують, що це "перше за 6 років повноцінне нормальне спілкування президента України з російськими журналістами".

На опублікованих кадрах видно, і на цьому пропагандисти акцентують, що спершу охорона Зеленського не підпускала журналістку до українського президента. Щоправда, у підсумку журналістці все ж вдалося поставити питання. Запитувала вона, як пройшла зустріч із Путіним. "Була перша зустріч, особиста. Поговорили. Порушували дуже важливі питання", – зауважив Зеленський.

Також він зізнався, що вони втомилися та хочуть повечеряти. "Це правильний початок, у принципі, на зустрічах такого формату. У нас є можливість домогтися результату, а саме кінця війни в Україні", – наголосив президент.

Також Зеленський зауважив, що за 4 місяці відбудеться ще одна зустріч "нормандської четвірки", тому що "багато питань за один раз не вирішили". "І дійсно було дуже багато поглядів", – додав політик.

Крім того, Зеленський прокоментував і мінську угоди. "Мінськ, як кажуть, "Мінськом". Час іде, і все змінюється. Ми маємо трохи інші погляди. Думаю, що нашій країні видніше, тому що це наша країна, і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях", – вважає гарант.

Наостанок Зеленський заявив, для нього найголовніший підсумок "Нормандії – "те, що ми (країни-учасниці "нормандської четвірки" почали всі спілкуватися". Додамо, коментуючи інтерв’ю Зеленського, пропагандисти стверджують, що проти цього були очільник Офісу Президента Андрій Богдан і його заступник Кирило Тимошенко. Вони начебто усім своїм виглядом показували, що давати коментар російським ЗМІ не можна.

Що відомо про інтерв’ю Володимира Зеленського пропагандистським ЗМІ

12 грудня низка російських ЗМІ заявили, що Зеленський дав інтерв'ю телеканалу "Россия 1". А повна програма мала б вийти у ефір увечері в неділю, 15 грудня. Цікаво, що відеоанонсу цього інтерв’ю спершу не було.

Згодом, Зеленський зізнався, що дав коментар пропагандистам, однак назвати це інтерв’ю складно. За його словами, Була лише коротка відповідь на коротке запитання російської журналістки, була лише коротка відповідь на коротке запитання російської журналістки.

Я читав про це, але я не давав інтерв'ю каналу "Росія 1". У нас преспідхід був біля входу у готель. У коридорі була журналістка, яка щось у мене запитала. Я їй щось та й відповів. Отаке "інтерв'ю",
– пояснив президент України.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...