Злочин планували давно: Пропагандисти Кремля ще 5 червня анонсували удар по колонії в Оленівці, - Казанський

Окупанти цинічно атакувала колонію в окупованій Оленівці, вбивши українських полонених. Терористичний акт росія планувала ще з початку літа. Журналіст Денис Казанський опублікував скриншот публікації одного з популярних пропагандистських російських телеграм-каналів, передають Патріоти України.

У дописі, який датований 5 червня, йшлося про обстріл Оленівки, що відбувся 29 липня. Пропагандисти писали про те, що буцімто таємна служба розвідки MI6 розглядає три варіанти використання РСЗВ в Україні. У повідомленні йшлося, що табір військовополонених в Оленівці, де перебувають захисники з "Азовсталі", начебто друга ціль ЗСУ.

Уже тоді пропагандисти переконували, що нібито Британія хоче, щоб ЗСУ завдали удару по колонії в Оленівці, після чого Росію б звинуватили в обстрілі. "Отже, вбивство полонених заплановано ще два місяці тому. Холоднокровно спланували і просто чекали моменту", – констатував Денис Казанський.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...