Пропагандисти Кремля спробували видати відео зі зйомок російського серіалу за "фейк українських ЗМІ"

Кремлівська пропаганда вкотре зганьбилася, спробувавши видати відео зі зйомок російського серіалу за нібито «фейк українських ЗМІ» про жертв військових злочинів ЗС РФ. На це звернула увару редакція TJ, передають Патріоти України.

У сюжеті пропагандистів стверджувалося, що манекен на відео нібито мав зображати мирного жителя, вбитого російськими військовими. «От так іде підготовка до театру, у прямому сенсі цього слова, воєнних дій в Україні. Як видно, цілком собі нехитро. Двоє людей у військовій формі (насправді ні - ред.) ретельно обмотують манекен скотчем і, очевидно, збираються видати за труп. Втім, це не дивно. Десятки фейків з подібними манекенами регулярно з’являються в українських Telegram каналах», — заявив ведучий Росії 24.

Насправді ж оприлюднені кадри було знято не в Україні, а у Ленінградській області РФ. «Ми знімали сцену випадіння одного з персонажів з вікна. Звичайно, люди при цих зйомках не використовуються. Каскадери підготували манекен, а скотчем його замотували для того, щоб туди покласти бутафорську кров та органи тварин», — розповіли члени знімальної групи російського серіалу.


Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...