Пропагандисти Кремля верещать про обстріл території Російської Федерації артилерією ЗСУ

Російські ЗМІ й Telegram-канали розганяють інформацію про розрив снаряду у Ростовській області за 1 км від кордону з Україною Розрив снаряду стався нібито на території Тарасівського району, зазначають Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, вибух буцімто відбувся о 04:00 (за московським часом), за 300 м від одного з домоволодінь у станиці Мітякінській.

Стверджується, що про інцидент правоохоронним органам повідомили місцеві жителі, пише Depo.ua.

РосЗМІ повідомляють про розрив сняряду у Ростовській області

Нагадаємо, напередодні міністр оборони України Олексій Резінков заявив, що Росія готує провокації на Донбасі для виправдання своїх воєнних злочинів. За його словами, здійснюючи обстріли українських навчальних закладів та житла мирних мешканців, російські найманці одночасно розповсюджують відомості про начебто підготовку наступу Збройних сил України на тимчасово окуповані території.

Відомо, що 17 лютого вранці бойовики влаштували обстріл Станиці Луганської та околиць. Внаслідок прямого влучення снаряда було пошкоджено будівлю дитячого садка. Там на момент обстрілу перебували діти. За попередньою інформацією, дві жінки отримали контузії. Ввечері того ж дня окупанти знову обстріляли Станицю Луганську – загорівся житловий будинок.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...