Пропагандисти Кремля знайшли "тещу" Зеленського у Підмосков'ї, але їх брехню швидко викрили (відео)

Ольга Кияшко. Фото: Медіазона.Російські пропагандисти продовжують йти на все, щоб дискредитувати Україну та її владу. Так, вони знайшли «тещу» президента України Володимира Зеленського в Росії. Про це повідомляє "Медіазона", передають Патріоти України.

Під руку російських пропагандистів потрапила 56-річна росіянка Ольга Кияшко, маркетолог. Вона повідомила, що 15 квітня отримала від сусіда по дому у Підмосков'ї кілька тривожних повідомлень у WhatsApp. Сусід писав, що біля дому "терлися два дивні типи" з відеокамерою, що представилися журналістами. Вони розпитували сусідів про Ольгу.

Пізніше сусіди надіслали Кияшко запис із камер відеоспостереження: на ньому двоє чоловіків у чорному одязі — один у кепці, інший у капюшоні — дзвонять у двері однієї з мешканок будинку та починають розпитувати про Ольгу.

Сусідці Ольги невідомі назвалися журналістами. Вони намагалися дізнатися, чи проживає Ольга з Володимиром Тимофійовичем Кияшком, однак отримали негативну відповідь — Ольга живе сама. Після розмови вони відійшли ближче до стоянки та почали комусь дзвонити.

«Він ніби звітував: сказав, що вони вже „були на першій адресі“, і тепер приїхали і щось знімають на другій. Звичайно, я зателефонувала за своєю першою адресою в Тушино, де я прописана, але не живу. І з'ясувалося, що цього ж дня до мене ломилися, наполегливо дзвонили у двері, але з сусідами вони не поспілкувалися», — сказала Ольга.

Жінка з'ясувала, що Володимир Тимофійович Кияшко — це тесть Зеленського, з тим самим ім'ям та прізвищем. «А відповідно теща Зеленського – це я. Ну, ніби я – Ольга Віталіївна Кияшко. Той факт, що теща народилася 1953 року, а я 1965-го, нікого не бентежить. Тому що, знайшовши інформацію про квартиру, люди точно могли порівняти роки народження», — заявила вона.

При цьому, за словами Ольги, вона не має родичів в Україні. Після дивного візиту «журналістів» Кияшко знайшла серед останніх публікацій Яндекс.Новини схожі одна на одну замітки про те, що у родичів президента України є нібито нерухомість у Росії.

"Запасний аеродром? Розслідувачі виявили у сім'ї Зеленського нерухомість у Москві», - з таким заголовком ще 9 березня вийшов матеріал на Царгороді. "Кати Донбасу в'ють гнізда в Підмосков'ї" - а так 15 березня назвав свій матеріал ресурс News.ru.

У публікаціях фігурує півторахвилинне відео, яке вперше з'явилося 9 березня в телеграм-каналі Сергія Zergulio Колясникова — провладного блогера з Єкатеринбурга, чий канал входить до медіамережі пропагандиста Володимира Соловйова.

Як доказ того, що «теща» президента України ще в 2007 році купила квартиру в московському районі Тушино, у ролику наводиться виписка з ЄДРН. При цьому в кадрі показаний будинок із червоної цегли, хоча Ользі Кияшко належить квартира у дев'ятиповерховій панельці.

У кадрі також є будинок у Московській області, до якого «журналісти» приходили 15 квітня — але після того візиту нових публікацій досі не з'являлося. Москвичка Ольга Кияшко тепер боїться за свою безпеку.

«Ті, хто їх надіслав, навмисно створюють фейк. Швидше за все, вони добре знають, що я — це не вона, а вона — це не я. Їм просто потрібно зробити якусь картинку. Я, чесно кажучи, про себе вже почала побоюватися, хоча я людина безстрашна», — заявила вона.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...