Пропагандисти Лукашенка знайшли "українського диверсанта" і притягнули його на ефір телеканалу

Пропагандисти білоруського диктатора Олександра Лукашенка знайшли так званого "українського диверсанта", який провів спецоперацію у Мачулищах, і привели його на ефірі телеканалу "Білорусь 1". Його звати Микола Швець. Чоловік розповів, як його нібито "готували" до теракту у Білорусі. Історію "українського диверсанта" переповідає провладне видання "Белта", передають Патріоти України.

"За російським паспортом в'їхав до Росії, звідти - вже сюди", - заявив він, зізнавшись, що нібито працював із СБУ. Його куратором у СБУ був чоловік на ім'я Олександр, з ним він познайомився у Києві.

"Я був із ним на зв'язку щодня", - розповів український диверсант. Чоловік розповів, що перш ніж потрапити до Білорусі пройшов спеціальну підготовку.

"За півмісяця мені вже сказали мету. На карті показали. Було зрозуміло, що це Білорусь, аеродром Мачуліщі", - вигадав "диверсант".

Далі пропагандисти додають, що так званий "український терорист отримав особливий мобільний телефон зі спеціальними програмами, які дозволяють дистанційно відстежувати не лише дії агента, а й навколишнє оточення у фоновому режимі. Крім того, на чисті мобільники Швець міг встановлювати спеціальні шпигунські програми СБУ. Йому їх також надали. Діючи у спайці двох апаратів, програмне забезпечення дозволяє автоматично видалити всі дані на пристроях за несанкціонованого доступу".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...