Пропагандисти РФ змушують окупантів імітувати "успішний наступ" для сюжетів, - ГУР Міноборони

Російські пропагандисти змушують окупантів зніматися в агітаційних роликах. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

За даними розвідки, над формуванням "гуманного іміджу" російських загарбників працює ціла армія кремлівських пропагандистів. Вони змушують окупантів імітувати успішний наступ та знімають за їхньою участю пропагандистські ролики. Для цього рупори Кремля змушують командирів окупаційних підрозділів відводити з передових позицій та виділяти в їхнє розпорядження особовий склад та військову техніку для участі в фільмуванні агітаційних роликів та фейкових "репортажів з передової".

"Окупантів заставляють копати окопи в тилових районах та імітувати обладнання передових позицій, стріляти з мінометів, танків та артилерії, імітувати штурмові дії та здійснювати розмінування території. Для створення сюжетів пропагандисти вимагають в окупантів по кілька разів заміновувати та розміновувати вже очищену від боєприпасів територію", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає розвідка, під час одного з таких "розмінувань" на Арабатській Стрілці кілька рашистів отримали осколкові поранення та контузії. Проте, за словами кремлівських гебельсів, це лише "додало реалістичності картинці та забезпечило якісніший вплив сюжету на мізки росіян".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...