Пропагандисти Симоньян і Соловйов розмріялася про удари по Україні і назвали "пріоритетні цілі" (відео)

Російські пропагандисти влаштували чергову істерику через успішний контрнаступ Збройних сил України в Харківській області. Після втечі окупантів на росТБ закликали бомбити цивільну інфраструктуру в Україні, передають Патріоти України.

Одіозний пропагандист Володимир Соловйов видав, що руйнація інфраструктури – це нібито частина "американської стратегії". Фрагмент із агресивними заявами путінських пропагандистів опублікували в Telegram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Пропагандист Маргарита Симоньян обурилася, що РФ нібито не обстрілює цивільну інфраструктуру в Україні. Примітно, що цинічну заяву вона видала, незважаючи на те, що російська армія і так руйнує українську інфраструктуру, зокрема, обстрілює Запорізьку атомну електростанцію.

"В Україні немає цивільної інфраструктури? Там немає ЛЕПів, АЕС, вузлів, багато різної інфраструктури, яка може вивести з ладу функціонування цієї ворожої нам держави. Чому ми це не робимо?" – заявила Симоньян.

Тим часом Соловйов марив, що знищувати цивільну інфраструктуру – це нібито "американська стратегія ведення війни". Також неадекватний пропагандист заявив, що потрібно більше "жесті".

"Американська стратегія ведення війни має на увазі знищення інфраструктури, зокрема й цивільної. Це частина НАТОвської стратегії. Чому ми не хочемо цього робити? По-моєму, час уже жестити. Ось просто час жестити", – заявив пропагандист.

Інтрига спікера Джонсона приречена: Білий дім не підтримає законопроєкт щодо допомоги виключно для Ізраїлю без України (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:22

Прессекретарка Білого дому також закликала Палату представників ухвалити законопроєкт про допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на 95 мільярдів доларів США. . Окремий законопроєкт для військової та фінансової допомоги Ізраїлю не допоміг би ні самому...

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...