Прорахувати фюрера Четвертого рейху: Гросмейстер Каспаров назвав обставини, за котрих Путін кине війська на захоплення Маріуполя

Володимир Володимирович дуже залежить від своїх рейтингів і дуже болісно ставиться до їх падіння, справедливо побоюючись наслідків.

Владимир Путин

Президент Росії Володимир Путін може віддати наказ про окупацію українського Маріуполя, якщо це допоможе йому підняти його власний рейтинг. Про це заявив опозиційний російський політик Гаррі Каспаров, зазначають Патріоти України.

«Если Путин сочтет, что нужно штурмовать Мариуполь, чтобы поднять свой рейтинг — он это сделает. Но пока, видимо, цифры не дают ему оптимизма, что это решение поможет. Опросы показывают, что население России к войне с Украиной не готово», - заявив він, пише OBOZREVATEL.

За словами політика, Путін хоче домогтися від України зміни вектора зовнішньої політики.
«Путин не скрывает, что его задачей является разворот Украины с западного направления в империю и все, что он будет делать — это мешать украинцам осуществить сделанный выбор», - заявив Каспаров.
За його словами, з президентом Росії не має сенсу проводити переговори.
«Я не понимаю, о чем может быть разговор. За эти годы Путин четко определил свои цели: аннексия Крыма с его точки зрения — этот акт состоявшийся и обсуждению не подлежит. А оставшаяся часть Украины должна стать вассальной частью империи. Эти тезисы проходят красной нитью во всех его выступлениях», - говорить політик.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...