Проросійські сили розпочали інформаційну кампанію проти українських дипломатів у Латвії

Українські дипломати розповіли, що проти посла України в Латвії Олександра Міщенка почали компанію з дискредитації. Відповідна заява опублікована на офіційній сторінці українського посольства в Латвії, зазначають Патріоти України.

Дипломати стверджують, що у зв’язку з позицією посла Міщенка з приводу викриття злочинної роботи проти України маріонетки Кремля, яка маскується під українську організацію, під назвою “Об’єднання українських товариств Латвії”, проросійські сили починають спроби дискредитувати посла через фальсифікації і компіляції його висловлювань, знайдених у відкритих джерелах.

Уточнюється, що для фальсифікації пропагандисти використовують відео інтерв’ю посла для Radio Baltkom, яке він давав навесні 2019 року.

У посольстві підкреслюють, що діяльність подібного роду говорить про антиукраїнську сутність організації під назвою “Об’єднання українських товариств Латвії”, що працює насправді на країну-агресора.

При цьому організацію “Об’єднання українських товариств Латвії” виключили зі Світового конгресу українців за участь у проросійських акціях, демонстрацію явної антиукраїнської позиції, брехню про війну на Донбасі і про Революцію Гідності, а також за прославлення військових злочинців і терористів на зразок Олександра Захарченка.

Посол Міщенко заявив, що дана організація намагалася приховувати свою антиукраїнську ідеологію і сутність під українською кухнею, українськими піснями, вишиванками і танцями.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...