"Пророцтво" про крейсер "Москва": Користувачі соцмереж звернули увагу на радянський мультфільм 1973 року (відео)

Українці знайшли багато збігів між радянським мультфільмом "Скарби затонулих кораблів" 1973 року та затонувшим крейсером "Москва". У "пророчому" мультику на морському дні зображений есмінець із номером "Z 29", а також фігурує "Нептун", зазначають Патріоти України.

Так, за сюжетом стрічки виробництва російської кіностудії "Союзмультфільм", троє дітлахів із піонерського табору розшукували на підводному кораблі "Нептун" затонулий есмінець зі скарбами. Вони шукали золото, щоб допомогти хлопчику Мвамба та іншим дітям з його країни.

Дитяча команда знайшла судно на дні із написом "Z 29". "Все зрозуміло, це фашистський есмінець. Фашистські есмінці позначали літерою Z", - сказав один із хлопчиків у мультику.

Далі випливає торпеда з цього корабля і діти здали її на металобрухт. На зароблені гроші вони купили подарунки для Мвамби та його народу.

Мультфільм, який триває 16 хвилин, у Росії вже масово почали видаляти з різних сайтів. "Ні, ну бути таких збігів просто не може.... Це реально якась вища сила", "На 09:19 просто пророцтво, Нептун знаходить фашистський корабель з буквою Z", "Бачу мультфільм, який незабаром поповнить список заборонених та екстримістських", "Цікаво, чи притягнуть режисера мультика до відповідальності посмертно, за дискредитацію Збройних сил Рашистської федерації? Та й Гітлера притягнути би потрібно))", "Думав, що уривок з мультфільм переозвучили і переробили під актуалочку, але це цілком реальний фрагмент", "Тепер ясно чому російські фашисти вибрали Z для позначення своєї техніки: на підкірці в дитинстві відклалося", - написали користувачі у коментарях під мультфільмом.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...