Прорив блокади для Коломойського: "Якщо це була помилка, ми його скасуємо", - Зеленський про відкриття імпорту електроенергії з РФ

Президент заявив, що його команда готова як швидко приймати, так і швидко відміняти прийняті рішення.

Президент Володимир Зеленський заявив, що рішення про надання можливості імпортувати електроенергію в Україну з Росії та Білорусі за двосторонніми договорами приймалося з метою отримати більш дешеве джерело поставок, але якщо воно було помилковим, його буде детально вивчено і, у разі потреби, – відмінено. Таку заяву голова держави зробив 10 жовтня під час прес-марафону, передають Патріоти України.

«На сьогодні, я не бачу через це рішення здорожчання цін. Ось, що я бачу. Якщо ми з вами побачимо, що через це рішення не буде підвищення тарифів, а буде навпаки, - значить зроблено все правильно. Якщо, це була помилка, значить, - хтось нас дезінформував, тому ми його відмінимо», - сказав президент, додавши, що його команда готова як швидко приймати, так і швидко відміняти прийняті рішення.

«Будь-яке рішення ми завжди готові швидко приймати і швидко відміняти… Помилка?! Давайте, її виправляти, нема питань, але спочатку давайте перевіримо як працює те, що ми підписали», - зазначив Зеленський.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....