Прорив стався на напрямку Оріхове - Тошківка: Росіяни захопили Гірське на Луганщині (карта)

Окупанти посилено намагаються захопити всю Луганську область. ЗСУ відійшли із Сєвєродонецька.

Російські окупанти захопили Гірське Луганської області, заявив у п'ятницю, 24 червня, в ефірі. "На сьогодні Гірська громада повністю окупована, на околицях йдуть незначні локальні бої, але ворог увійшов", - заявив він, передають Патріоти України.

Бабченко уточнив, що прорив стався у напрямку Оріхове – Тошківка. "Окупанти зайшли з двох сторін, одна частина вийшла на тил, а саме населені пункти Мирна Долина, Підлісне, Лоскутівка, інша частина рухалася у напрямку Гірського та Золотого", – розповів він.
Водночас у самопроголошеній "ЛНР" заявляють про взяття під контроль не лише Гірського, а й Золотого. А в Міноборони РФ стверджують про взяття в оточення в цьому районі до двох тисяч бійців ЗСУ та десятків одиниць техніки.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...