"Прощай, любимый город!": Херсонський гауляйтер припустив відхід військ РФ на лівий берег річки Дніпро

До Києва з окупантами не дійшли. Нічого, під конвоєм поїде

Херсонський гауляйтер – "глава" окупаційної адміністрації Херсона Кирило Стремоусов заявив, що російські війська, ймовірно, відступлять на лівий берег річки Дніпро. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство РБК.

Стремоусов також порадив жителям, що залишилися на правому березі, "максимально швидко" йти на лівий, але при цьому херсонська влада "не бачить" скупчення українських військ та "різкого наступу", а "атаки військ Києва відбиті".

"Швидше за все, наші війська йдуть на лівобережну частину Херсонської області, і ті люди, які не встигли перебратися з Херсона, повинні максимально швидко йти з міста на лівий берег. Ми досі працюємо у цьому напрямі", – сказав гауляйтер.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...