Прощання з Аброськіним, або "Велика чистка" у "стайні Авакова": Нові заступники голови Нацполіції, хто вони

В'ячеслав Аброськін звільнений з лав НПУ

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков видав наказ про призначення двох нових заступників глави Національної поліції - Євгена Коваля і Максима Цуцкірідзе, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт МВС України.

Як зазначається, згідно з наказом Авакова з лав Національної поліції звільнені перший заступник голови НПУ - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, заступник голови - начальник Головного слідчого управління генерала Віталій Невгад, а також заступник голови - начальник Департаменту захисту економіки Ігор Купранець.
Також наказом Авакова на колишню посаду Аброськіна призначили генерала поліції третього рангу Євгена Коваля, який до цього очолював Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.
Крім того, отримав підвищення підполковник поліції Максим Цуцкірідзе, ставши заступником голови НПУ - начальником Головного слідчого управління.
Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков тимчасово залишиться на своїй посаді під особисту відповідальність президента України.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...