Прощавай, "Кузьо": Єдиний авіаносець Путіна зазнав непоправних пошкоджень

Чим тепер росіяни будуть смішити НАТО та лякати "Грінпіс"?

Пожежа на авіаносці "Адмірал Кузнєцов". Фото: РБК.

У Російській Федерації в місті Мурманську на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" сталася смертельна пожежа, в результаті якої 1 людина загинула, 12 осіб постраждали, а от величезного крейсера майже нічого не залишилося, інформують Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Повідомляється, що практично добу пожежники гасили крейсер "Адмірал Кузнєцов". В результаті події вогонь охопив 500 кв. метрів судна. Під час гасіння страшної пожежі один з військовослужбовців авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов" загинув на місці. Про виявлення тіла контрактника в одному з палаючих приміщень корабля повідомила прес-служба Північного флоту.

Згідно з останньою інформацією, на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" триває пошук зниклого капітана третього рангу Віктора Ізмайлова. За однією з версій, судно загорілося через порушення техніки безпеки під час зварювальних робіт.

Як відомо, співробітники Північно-Західного слідчого управління на транспорті СК РФ порушили кримінальну справу за ст. 216 КК РФ. Так, 12 грудня під час ремонту авіаносця "Адмірал Кузнєцов" на кораблі спалахнула пожежа, про що писали російські інформаційні агентства, які мали у своєму розпорядженні першими даними про надзвичайну подію. Повідомлялося, що в результаті пожежі одна людина постраждала, ще троє пропали в момент виникнення загоряння.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...