"Прошу таких виродків, як я, сюди не приїжджати": На Харківщині взяли в полон мобілізованого, який встиг "повоювати" три дні (відео)

На Харківщині у лісі поблизу Куп’янська бійці 92-ї бригади взяли в полон переляканого першого "чмобіка" (частково мобілізованого). За словами росіянина, він перебував на службі всього три дні та був мобілізований із Ростовської області РФ. Про це повідомили у соціальних мережах та опублікували відповідні кадри "покаяння мобіка", передають Патріоти України.

Полонений військовослужбовець 2-ї Таманської дивізії, яка вважається однією з найкращих у Росії, з переляку забув, до якої армії призивався, заявивши, що до радянської. Він сказав на камеру, що приїхав в Україну "вбивати націоналістичні батальйони".

"Я, Пашков Олексій, 1977 року народження, призваний московським військкоматом 21 вересня 2022 року до лав радянської армії. ой, російської армії... Прибув до міста Куп’янськ вбивати націоналістичні батальйони. Коли я сюди потрапив, зрозумів, що ніяких батальйонів тут нема. Тут звичайні мешканці – літні люди, жінки та діти. Я прошу таких виродків, як я, сюди не приїжджати. Я щиро каюся, що так вчинив", – говорить "чмобік" на камеру.

Полонений розповів, що його командири просто кинули разом з іншими бійцями, а самі втекли, рятуючи свою шкуру. Каже, що намагався повернутися до Росії, але заблукав та потрапив у полон. Росіянин закликав своїх краян не йти в російську армію, якщо хочуть жити.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...