"Прошу вибачення за непарламентський вислів": Порошенко у Верховній Раді назвав привезену Степановим вакцину "гівном"

Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко під час засідання в парламенті Погоджувальної ради 1 березня розкритикував вакцину "ковішілд", якою щеплюють громадян України. Він назвав препарат "говн*м", зазначають Патріоти України.

"Я тільки що повернувся з Прикарпаття, де критична ситуація з точки зору протидії пандемії, захисту людей ... На мої запитання, чому відмовляються вакцинуватися (прошу вибачення за непарламентський вислів, який прозвучав з вуст лікаря, який перебуває в розпачі), тому що говн* привезли. і привезли це через корупцію і профнепридатність", - заявив Порошенко.

Причинами нового сплеску захворювання в західних регіонах України Порошенко назвав лижні курорти і новий штам коронавирусу.

"Більшість лікарів сьогодні стверджують, що ми маємо, в тому числі на Прикарпатті, новий штам вірусу, який поширився через незакритий Буковель. Тому що дехто ніяк не нажрется і ніяк не відпочине. До сих пір Буковель працює, а його власники набивають кишені. у Прикарпатті, по щонайменше, в тих лікарнях, де я був, немає жодного вільного ліжка, обладнаного киснем ... Ситуація критична", - констатував промовець.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...