Прості угорці не проти України: Огризко припустив, як Євросоюз зупинить Орбана

Угорська верхівка вже давно куплена Володимиром Путіним, і це не викликає сумнівів – тут мовиться про політичну та звичайну корупцію. Саме тому влада Угорщини продовжує підігрувати Росії. Про це в ефірі 24 каналу повідомив ексміністр закордонних справ України Володимир Огризко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що за росіян виступають не стільки угорці, скільки шар угорського політикуму.

Виклик демократичним країнам

За словами ексміністра, угорці знову проголосували за проросійського Віктора Орбана не тому, що проти України. На його думку, Орбан просто вміло грає на національних почуттях своїх громадян.

Утім, чому угорці потакають фактично політиці шовінізму – це питання не яке потрібно шукати відповідь не лише з українського боку, але й з боку Європейського Союзу. Як зазначив Огризко, така Угорщина насправді є викликом для демократичних країн.

Дієвий механізм впливу

"Євросоюз далеко не в захваті від того, що сьогодні робить Угорщина. Думаю, що Брюссель дуже швидко знайде дієвий механізм впливу, коли просто прикрутить фінансовий "краник", з якого вона щороку отримує колосальні кошти для свого розвитку", – заявив Огризко.

Ексміністр також зазначив, що коли гроші припинять надходити в Угорщину – імовірно в Орбана настане "просвітління".

Джерело: 24 канал

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...