Просто автограф просив: Саакашвілі спростував, що йому погрожували заточкою в ресторані Києва

Чоловік нібито погрожував політику й зник до приїзду поліції.

Голові Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїлу Саакашвілі нібито погрожували розправою в ресторані Fabius у Києві, заявили ЗМІ. Як писала "Страна", у розпорядженні якої опинилося відео з камери спостереження в ресторані, невідомий чоловік прокрався в зал, де відпочивав Саакашвілі, із заточкою в руках, близько підійшов до нього і почав погрожувати. Однак увечері 1 жовтня Саакашвілі спростував, що в руках у чоловіка була заточка, повідомляють Патріоти України.

Як стверджує політик, історію "роздули", а чоловік "підходив до нього з ручкою брати автограф". Журналісти, покликаючись на джерело, водночас писали, що охорона Саакашвілі і ресторану перехопила зловмисника, на місце викликали поліцію. "Але його не затримали. До моменту прибуття правоохоронців він уже зник. Мотивація нападу уточнюється", – йшлося в матеріалі.

За інформацією Telegram-каналу PavlovskyNews, той, хто "погрожував" Саакашвілі, – частий гість закладу. Його добре знають, оскільки він не вперше потрапляє тут у скандали. Раніше чоловік кілька разів відзначився тим, що не платив за рахунком.

"Причини нападу на Саакашвілі ніхто зі співробітників ресторану не знає. Але конфлікт почався ще на вулиці з водієм Саакашвілі. Далі чоловік зайшов всередину ресторану і вступив у перепалку з експрезидентом Грузії, після чого чоловік швидко ретирувався, сів у автомобіль і поїхав. Охорона не стала його затримувати", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці прибули на місце, коли фігурантів уже не було в ресторані, зокрема самого Саакашвілі. Спілкування було вже з охороною. Заяв на місці ніхто не писав.

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...