"Денег нет"? У Раді зробили сумну заяву про підвищення зарплат лікарям в Україні (відео)

В Україні немає можливості платити лікарям зарплати на такому ж рівні, як, наприклад, в Польщі. Про це сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу "Право на владу", передають Патріоти України.

"На жаль, ми не можемо сьогодні поставити зарплати від 80 до 300 тисяч гривень. Ухвалити це на законодавчому рівні? Я вам гарантую: проголосує уся Рада. Навіть ті, хто не ходять, всі прийдуть, всі проголосують. Але грошей під це в Кабінеті міністрів України і в бюджеті держави, на жаль, поки що немає. Залучення додаткових ресурсів нам необхідне. І зараз профільне міністерство цим займається. І я впевнений, що і Верховна Рада це буде робити. Але порівняти наші можливості сьогодні як держави з можливостями навіть Польщі досить важко", - сказав він.

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...