Просто "денег нет"? У Росії чиновникам запропонували віддати свою місячну зарплату на підтримку військових

Губернатор Новосибірської області Андрій Травніков виступив із пропозицією перерахувати місячну зарплату на потреби російських військових. Про це він заявив під час наради в уряді 29 травня, передають Патріоти України.

Все почалося з більш скромної ініціативи. У ході наради віце-губернатор Сергій Сьомка запропонував Травнікову підтримати пропозицію щодо перерахування одноденної зарплати на підтримку російської армії. Така акція вже проводилася у 2022-му році, а кошти були направлені до спеціально створеного фонду "Інтеграція".

Губернатор підтримав пропозицію, однак вніс свої корективи. "Звичайно, прибутки у всіх різні. Але я думаю, що керівники можуть собі дозволити перерахувати суму більшу, ніж денний заробіток. Деякі керівники, на мою думку, зможуть перерахувати і місячну зарплату", – передає його слова Meduza.

Раніше, у березні, Травніков виступав із звітом, у якому вказав про виділені 4,2 млрд рублів із резервного фонду Новосибірської області на цілі, пов’язані з війною в Україні.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...