Просто Гео не любить залізницю: Нардеп Лерос опублікував відео, на якому нібито Сергій Лещенко нюхає кокаїн

22 листопада нардеп Гео Лерос опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, що вперше з’явилося в анонімному Telegram-каналі Регент, на якому нібито екс-нардеп Сергій Лещенко нюхає кокаїн. Лещенко на своїй сторінці у Facebook заявив, що це не він. Патріоти України розповідають про суперечку політиків на цю тему.

Заява Гео Лероса та відповідь Сергія Лещенка

Нардеп Гео Лерос не лише опублікував відео, на якому нібито Сергій Лещенко нюхає кокаїн, а й заявив: «Мені вже підтвердили, що відео не фейк. Нагадаю, ця розвага спільна у Єрмака, Зеленського та його оточення».

У самому Telegram-каналі Регент відео прокоментоване коротко: «Червень 2021. Далі буде».

Telegram-канал Регент було створено 22 листопада 2021 року. Відео з нібито Лещенком, який нюхає кокаїн і коротка версія цього ж відео з підписом «Слава Укрзалізниці!» — єдині публікації.

Через дві години після заяви Лероса на відео відреагував сам Лещенко. «Шок! Сенсація! На анонімних телеграм-каналах вийшло відео, де начебто я щось нюхаю, імовірно, кокс», — написав екс-нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Лещенко також опублікував низку аргументів, щоб довести. що на відео не він. За його словами, у червні він не міг бути у вовняному піджаку та вовняній водолазці, бо носить їх в холодну погоду. Він також зазначив, що на відео не вистачає обручки на правій руці, яку він ніколи не знімає.

У коментарі Детектору Медіа Лещенко назвав відео фейком. «Я не знаю, як його робили. Можливо, актора посадили, а потім наклали обличчя чи робили у програмах діпфейк. Але це точно не я», — заявив екс-нардеп.

Лещенко додав, що у людини на відео не такі пропорції тіла, як у нього. «У мене зріст 195 см, не може бути голова такого розміру на половину тулуба… Якщо дивитися покадрово, це фейк», — сказав він.

У коментарях до своєї публікації у Facebook Лещенко написав, що його темний піджак — вовняний, а єдина світла водолазка — жовта — «інших таких світлих немає».

Скріншот Сергій Лещенко via Facebook

Відповідь Гео Лероса на спростування Лещенка

Після публікації Лещенка Гео Лерос заявив, що на YouTube-каналі екс-нардепа можна знайти відео, де він одягнений у той самий одяг, що й на відео з анонімного Telegram-каналу, та опублікував відповідний скріншот.

У ще одному пості Гео Лерос заявив, що Лещенко не спростував, що на відео не він, оскільки, зокрема, такий одяг Лещенко насправді має. Нардеп написав також, що йому невідомо, коли зняте відео, що з’явилося в анонімному Telegram-каналі.

Крім того, Гео Лерос опублікував два фото, які, за його словами, доводять, що заява Лещенка про те, що він ніколи не знімає обручку — неправда.

«Можливість оцінити правдивість викриттів Лероса»

У своєму пості Лещенко зазначає, що те, що відео, на якому він нібито нюхає кокаїн, розшарив «цілий народний депутат Гео Лерос» є показовим. «Це добре, бо це дає можливість оцінити правдивість всіх інших його викриттів. Ну і канал Прямий, як же без нього. Наркотики — це фішка цього ТБ-каналу ще із президентських виборів 2019 року», — написав екс-нардеп.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...