Просто грабунок: Пропагандист Мардан несподівано злив плани Путіна на Україну після її захоплення (відео)

На третій рік війни з Україною Z-пропагандисти нарешті почали говорити правду про реальні цілі Росії в цьому конфлікті. Один із провідних державних пропагандистів Сергій Мардан в ефірі радіо "Комсомольська правда" заявив, що РФ веде війну заради того, щоб грабувати захоплені території України та вивозити звідти назад до Росії все цінне, передають Патріоти України.

На цей фрагмент ефіру звернув увагу український журналіст та блогер Денис Казанський.За словами журналіста, раніше російська пропаганда стверджувала, що Росія допомагає та звільняє людей в Україні. Однак тепер, на думку Казанського, пропагандисти перестали соромитись і прямо називають свої цілі.

Мардан заявив, що саме так бачить війну проти України та її мети не лише він, а й сам Путін. Ці відверті заяви російських пропагандистів показують справжні наміри Росії та підтверджують побоювання міжнародного співтовариства щодо реальних мотивів російської війни.

Не випадковість: Росія хоче залучити Білорусь до війни через провокації з БПЛА, - ЦПД

неділя, 6 жовтень 2024, 7:50

Окупаційна армія РФ планує здійснити провокацію за допомогою ударних безпілотників Shahed, які час від часу заходять у повітряний простір Білорусі. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко, передають Патріоти Украї...