Просто ювелірна робота: ЗСУ завдали ударів по військовій частині росіян у Херсоні

Українські військові завдали ударів по військовій частині окупантів у Херсоні. Про це у Facebook повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передають Патріоти України.

"У Херсоні ювелірне влучання по військовій частині окупантів на вулиці Пестеля. Вона горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім знову, коли влучили в 10-й", - зазначив він.

Хлань додав, що очевидці повідомляють про крики росіян під завалами. "При спробі підійти ближче до шостої гімназії і дізнатись щось - окупанти стріляють в повітря. В них починається відверта паніка?", - додав депутат.

Раніше у місцевих пабліках свідки писали, що було дві хвилі прильотів на територію військової частини Пестеля. Два прильоти було о 5 ранку. Після цього прилетіло ще о 10-ій. Російські окупанти там метушаться весь цей час і зараз оточили центр міста. Навколо Пестеля виставлено вартових, перевіряють документи.

Російські пропагандисти факт ракетних "прильотів" по їх військовій базі в Херсоні підтверджують.


"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...