Просто "конфлікт", треба бути нейтральними: Співробітниця Червоного Хреста обурила мережу твітом про війну в Україні

Співробітниця Червоного Хреста написала твіт про війну Росії в Україні, назвавши її "конфліктом". Про це повідомляється у Telegram-каналі "Перша приватна мемарня", передають Патріоти України.

Зазначається, що йдеться про працівницю МКЧХ Олену Синенко. Вона опублікувала матеріал BBC під назвою "Чому Червоний Хрест має бути нейтральним у конфлікті в Україні", наголосивши, що не тільки в українському "конфлікті". "І не тільки в конфлікті в Україні. У всіх конфліктах по всьому світу за останні 160 років!", - написала у дописі.

Її публікація викликала шквал критики користувачів мережі. "Приїдь в Бучу і там скажи про нейтралітет", - йдеться у коментарях до її посту.


Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...

Головком Сирський привіз новини з фронту, - Зеленський

понеділок, 6 травень 2024, 21:54

Ввечері, 6 травня, президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби, передають Патріоти України. Президент Зеленський провів засідання Ставки. Глава держави вислухав доповідь головкома Сирського, який б...