Просто накивали п'ятами? В окупованому Луганську у військовій частині масово зникають чоловіки

В одній з військових частин, що базується в тимчасово окупованому Луганську, масово зникають чоловіки за декілька днів після прибуття. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України.

Мова йде про 123-тю окрему гвардійську мотострілецьку ордена доблесті бригаду імені героя Радянського союзу Климента Ворошилова. Раніше називалася "2-га бригада народної міліції ЛНР".

За даними ОВА, зв’язок із новобранцями втрачається у середньому за дві-три доби, тобто після першого бойового завдання.

Членам родини з цього приводу не надають ніякої інформації. Багато хто не має навіть повідомлення щодо загибелі чи зникнення безвісти того чи іншого російського бойовика.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...