"Просто перестать стрелять?": Бойовики "ЛНР" стягнули до лінії фронту додаткові підрозділи

"Протягом останнього тижня на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів так званого 2-го АК "народної міліції ЛНР", - пише у своєму блозі Дмитро Снєгирьов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Так, 2 серпня мною була озвучена інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа" про батальйонно-тактичні навчання терористів на полігонах в районі с. Бугаївка і н.п. Круглик.

Нагадаю, свого часу аналітичний відділ ГІ "Права Справа" повідомляв, що у 2015 році поблизу села Бугаївка було створено навчальний військовий центр бойовиків. Координати полігону: 48°25′22″N (48.422702) довгота 38°53′60″E (38.89998).

Крім того, місцевими джерелами аналітичного відділу ГІ "Права справа", була зафіксована передислокація живої сили і техніки бойовиків з міста Луганськ в район проведення навчань-полігон поблизу населеного пункту Круглик Лутугинського району Луганської області. В місця проведення навчань важка бронетехніка була передислокована з тилових районів самопроголошеної "республіки".

Згодом українські ЗМІ з посиланням на прес-службу Організації з безпеки і співробітництва в Європі повідомили, що 7 серпня в районі проведення навчань, поблизу села Бугаївка і населеного пункту Круглик, місія ОБСЄ зафіксувала велику кількість важкої бронетехніки та артилерії бойовиків.

7 серпня на основі доступних СММ даних повітряного спостереження виявлено наявність: 21 танка та 1 зенітного ракетного комплексу на полігоні неподалік від н. п. Бугаївка (37 км на південний захід від Луганська); і 21 танка на полігоні біля Круглика, – йдеться у звіті.

Варто зазначити, що 8 серпня, тобто, після оприлюднення в ЗМІ інформації "Права Справа" про проведення навчань окремих підрозділів 2-го АК терористів "ЛНР" ГУР Міністерства оборони України оприлюднює інформацію щодо інтенсивних заходів бойової підготовки за наступальною тематикою у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Наразі зафіксована передислокація додаткових підрозділів 2-го АК "народної міліції ЛНР" в район окупованого села Миколаївка Станично-Луганського району, яке розташоване на Сіверському Дінці, за 8 км на південь від районного центру і за 1 км від залізничної станції Моторна.

Примітно, що техніка бойовиків, яка була задіяна у проведенні цих навчань згідно Мінських домовленостей, повинна бути відведена від лінії зіткнення".

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...