"Просто перестать стрелять": Бутусов розповів, чим закінчиться гра у перемир'я з окупантами у Станиці Луганській

Українські військові виявили добру волю - противник не припиняє нічні перестрілки зі стрілецької зброї. А за умовами розведення військ має бути повна тиша впродовж тижня.

За відведенням українських військ у районі Станиці Луганської навряд чи підуть дзеркальні дії з боку терористів "ЛНР". Про це написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 12.00 під контролем ОБСЄ українські підрозділи були відведені назад із зайнятих позицій у районі пункту пропуску в Станиці Луганській. Реалізовано "розведення військ". Чи провів таке розведення противник, і чи підуть найманці з "Князя Ігоря"- невідомо.

Українські військові виявили добру волю - противник не припиняє нічні перестрілки зі стрілецької зброї. А за умовами розведення військ має бути повна тиша впродовж тижня. Через це раніше зривалися всі "розведення". Але ми це зробили. Ризик великий - але тепер подивимося, що далі. Відповідальність за рішення - на новому головнокомандувачі", - зазначив журналіст.

На його думку, Росія зірве "розведення", і спроба домогтися миру черговими безпорадними поступками буде провалена. "Поступатися своєю землею не можна. Спроби розвести війська в 14-15 незмінно провалювалися. Але зараз це має особливо безглуздий вигляд, оскільки наші війська за три роки повернули десятки квадратних кілометрів сірих зон, і суттєво зміцнили наше становище на фронті", - робить висновок головний редактор Цензор.НЕТ.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...