"Просто під…раси": Російський кадровий військовий поскаржився на підготовку "мобіків" і розкрив схему заробітку за них. Перехоплення

Російські кадрові військові не задоволені "мобіками", яких нагнали до навчальних частин. Вони досі дивуються якістю підготовки новобранців та розповідають, що серед них багато злочинців, зокрема убивць, передають Патріоти України.

Про це, зокрема, йшлося у телефонній розмові одного російського солдата з товаришем, перехоплення якої в розпорядження "Обозревателя" надало хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів" (Щоб прослухати аудіо, доскрольте новину далі. УВАГА!!! Наявна ненормативна лексика).

"Ну що, ніх…я не готують "мобіків". Кажуть, до 20-го мають виїхати. Та ці "мобіки" – вони уйоб…и йоб…ні бл…дь. Просто під…раси!!! Скоріше вони б вже поїхали звідси. У них заняття якісь проводять, але х..й зрозумієш – формують їх чи ні. Вони просто відбувають свій термін і вйоб…ть, відбувають і вйоб…ть. Вони потім їдуть в якісь частини, х…й знає які, де в них має відбутися подальше формування. Та тут такі "мобіки" – я ї…у, бл…дь. Вбивці, бл…дь!" – розповідав окупант.

Водночас, судячи з розмови, деякі мобілізовані все ж отримують необхідні грошові виплати, хоча і не всі. А місцеві вояки, які чергують на КПП, налагодили прибуткову бізнес-схему – випускати "мобіків" за межі військової частини за гроші.

"А хто черговим ходить по КПП, то їб…ти, тут золоті запаси виносять після наряду. За гроші випускають", – зазначив російський військовий.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...