"Просто щоб подивитися, що у ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України.

У ній він прямо звинуватив Трампа в рішенні Верховного суду скасувати рішення, яке гарантувало право на аборт, а також за подальші обмеження на аборти на рівні штатів. «Він назвав рішення у справі Доббса дивом», — сказав Байден про Трампа, маючи на увазі рішення Верховного Суду у червні 2022 року, яке скасувало цю гарантію.

«Можливо, це походить від Біблії, яку він намагається продати. Я майже хотів купити її, просто щоб подивитися, що в ній написано… Друзі, це не було дивом. Це була політична угода… яку він уклав з євангелічною базою Республіканської партії, щоб закрити очі на його моральні та особистісні вади в обмін на його зобов’язання призначити суддів до Верховного суду, які б скасували рішення», — сказав Байден.

У березні Трамп почав рекламувати свої Біблії під назвою "Боже, благослови США" своїм прихильникам. Вартість однієї такої книги сягнула майже $60. «Я пишаюся тим, що підтримую і закликаю вас придбати цю Біблію. Ми повинні змусити Америку знову молитися», — сказав він у рекламному відеоролику.

Згодом газета The New York Times повідомила, що Трамп особисто не продає Біблії, але він отримує роялті від їх придбання.

Трамп часто представляв себе як захисника християнських цінностей і стверджував, що демократи нібито «переслідують християн». Однак навіть деякі консерватори критикували його за комерціалізацію Біблії під час Страсного тижня.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...