Просто "так сталося"? "Квартал-95" розповів, як у нього вийшло продати свою франшизу в Росію

У «Студії Квартал-95» не змогли підтвердити або спростувати продаж російському каналу «СТС» франшизи на зйомки «Ліги сміху», повідомляють Патріоти України.

Журналісти поцікавилися, чи дійсно російський телеканал придбав франшизу на зйомки гумористичної програми «Ліга сміху», яку до перемоги на президентських виборах вів Володимир Зеленський, і який досі володіє правами на цю торговельну марку. У відповідь на це в «Кварталі» заявили, що дистрибуцією їх продукції займається шведська «Eccho Rights», при цьому правовласник не може впливати на стратегію продажів компанії.

Крім цього було зазначено, що умови продажу формату є комерційною таємницею і не можуть розголошуватися. Тим часом придбання франшизи підтвердив учасник креативної команди російської «Ліги сміху» редактор «Міжнародного союзу КВН» Євген Донських. За його словами, «СТС» вже давно придбав права на кілька продуктів, серед яких «Ліга сміху», і працює з ними вже більше року.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...