"Просто витер розділ диска": Арахамія заявив, що "втратив" 710 млн грн на біткоїнах, які не задекларував (відео)

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що він втратив 400 біткоїнів, а за нинішнім курсом це приблизно 710 млн грн. При цьому в деклараціях нардепа ніяких криптовалют вказано не було. Про це він повідомив у інтерв'ю "Хард з Влащенко", виступ є на YouTube-каналі "Україна 24", передають Патріоти України.

"У мене були біткоїни, вже немає. Я ж тоді 400 втратив, ще при старому курсі, поганому", - каже політик.

Нардеп розповів, що в той час питання системи безпеки складалося в одному кодовому слові, яке потрібно було знати. "Я не те щоб втратив його, я просто стер розділ диска, де була ця інформація. Тепер це страшна сума, і виглядає все дуже нерозумно, навіть не хочу про це думати", – сказав Арахамія.

Нагадаємо, в Україні держслужбовці задекларували 46 351 біткоїн – це майже 75 млрд грн. Декларації здали 791 872 чиновника, з яких 652 – зареєстрували криптовалюту. Найбільша кількість власників задекларованої криптовалюти працює в міських радах, Міністерстві оборони та Національній поліції.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...