"Просуває інтереси Путіна в Україні": Яценюк ініціює справу проти Медведчука

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк має намір офіційно просити ДБР відкрити кримінальну справу проти лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука і його оточення.

Колишній глава уряду України Арсеній Яценюк після виклику в Державне бюро розслідувань (ДБР) звинуватив у злочині співголову проросійської партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука і його команду. Із заявою Яценюк виступив в своєму акаунті в Twitter, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що Яценюка викликають на допит у справі, яка була ініційована проросійськими силами, про "державний переворот" в 2014 році. Крім нього, ДБР відправило запити і іншим лідерам Майдану, зокрема, Андрію Парубію, Олександру Турчинову. Яценюк різко відреагував на справу. "Вважаю, що депутати "ОПЗЖ" виконують волю (президента РФ - ред.) Путіна. Вважаю, що вони використовують свій статус народного депутата України, щоб просувати інтереси Путіна на території нашої країни", - написав колишній прем'єр. Він запевнив, що піде на допит. Там він планує офіційно ініціювати справу вже проти "ОПЗЖ". "Звернуся із заявою про скоєння злочину Медведчуком і його зграєю", - сказав Яценюк.



У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...