"Просування йде у передмісті по флангах": ЗСУ взяли Бахмут у напівоточення, - Маляр

Українські війська взяли Бахмут у напівоточення. Контроль над панівними висотами дозволяє ефективно нищити росіян, що знаходяться у місті. Тепер окупанти вимушені оборонятися. Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передають Патріоти України.

Представниця Міноборони підкреслила, що загарбникам так і не вдалося оточити Бахмут. Ба більше: окупаційні війська втраили частину панівних висот довкола міста.

"Просування наших військ у передмісті по флангам, яке і зараз триває, дуже сильно ускладнює ворогу знаходження у Бахмуті. Наші війська взяли місто у напівоточення, що дає нам можливість знищувати ворога. Тому ворогу, у тій частині міста яку він контролює, доводиться оборонятись", – зазначила вона.

Маляр також наголосила, що оголошене напередодні власником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним начебто повне захоплення міста не відповідає дійсності.

"Наші оборонці зберігають контроль над промисловими, інфраструктурними об‘єктами та приватним сектором Бахмута у районі "Літак", – підкреслила заступниця міністра оборони.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...