Просив не приходити на могилу: ЗСУ "відкобзонили" депресивного і "обділеного любов'ю" бурята

Українські військові ліквідували російського окупанта - 22-річного Жаргала Львовича Мухужуєва, який скаржився в соцмережах на своє життя. Про це заявив блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Окупант був родом з села Хоринськ в Бурятії. Він з 2020 року командував відділенням комендантського взводу 872-го самохідно-артилерійського полку 127-ї мотострілецької дивізії 5-ї армії центрального військового округу РФ.

Бурят на своїй сторінці в соцмережах не виключав, що він помре і депресивно просив не приходити на його могилу і не "говорити як сильно нудьгували і любили" його. Він додав, що подібне йому потрібно було за життя.

Можна припустити, що цей окупант був обділений любов'ю і турботою. ЗСУ ліквідували його 26 вересня в Запорізькій області.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...