"Протягом кількох тижнів": Чаус оцінив можливість РФ сформувати контингент для повторного наступу на Чернігівщину

Російська терористична держава наразі здатна протягом тижня-трьох сформувати достатній контингент для повторного наступу на територію Чернігівської області. Про це начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус заявив у відповідь на запитання журналістки "Суспільного", передають Патріоти України.

За словами Чауса, російські війська дійсно здатні мобілізовуватися за короткий період часу. "Чи вони це зроблять, чи ні, залежить і від того наскільки ми будемо працювати з точки зору нарощування фортифікацій. Вони все бачать, літають, де можуть, десь хтось їздить, ми ж цього не виключаємо. Вони розуміють ситуацію. Фортифікація 2023 року відносно фортифікації 2022 року — це зовсім інший рівень.

Зараз ми й далі будемо підсилювати цей аспект. Чим більше ми це будемо робити, тим менша ймовірність повторного заходу ворога на територію Чернігівської області", — заявив В'ячеслава Чаус. У Чернігівській ОВА оцінюють, що Росія наразі здатна протягом тижня-трьох сформувати достатній контингент для повторного наступу.

Загроза для всього світу? Росія створила в Китаї секретний проект з виробництва військових дронів, - Reuters

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:32

Росія розробила і запустила виробництво ударних безпілотників дальнього радіусу дії в Китаї, призначених для використання у війні проти України, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. . За даними видання, російська компанія ІЕМЗ "Купол", ...

"Це не просто взяв човник, переплив": У ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни форсувати Дніпро для захоплення Херсона

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:59

Російські загарбники не зможуть форсувати річку Дніпро, щоб захопити місто Херсон. Про це й етері телеканалу Еспресо речник Сил оборони Півдня України Владислав Волошин. Він заявив, що форсувати таку велику річку як Дніпро — дуже не проста задача. "Це ...