"Протягом одного дня ми втоптали все в землю": Військовий розповів про "останню дорогу" на Бахмут

Артилерист батальйону "Вовків Да Вінчі" - "Бас" розповів, якими були бої за так звану останню дорогу на Бахмут. За словами військового, протягом одного дня вони втоптали в землю все, що бачили на шляху. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA, передають Патріоти України.

“Але не хочеться зараз стати таким собі військовим експертом, який буде вести аналітику тих подій. Це буде неправильно з мого боку. У мене є своя думка, свої враження щодо того, як це відбувалося, як це могло відбуватися… У мене немає проінформованості, як це могло бути на рівні управління сектором, полковників, генералів, які ведуть управління цими всими військами. Їм видніше, як кого залучати, і де варто вперед просунутися, а де краще притриматися, тому що це може вилитися ще більшими втратами і якимось програшом — вже не тактичним, а стратегічним”, — зауважив “Бас”.

Військовий розповів, що на той час вони отримали американські гаубиці М-119, достатньо боєприпасів і вони зробили там “дуже класну” роботу.

“У плані того, як ми повибивали буквально протягом одного дня на кілометри. Ми винищили просто все. Це як у фільмі, воно так і неслося, просто випалювали там все, що можна. Що рухалося, ми навіть не дали йому нікуди піти. Все було втоптане в землю. Це дозволило нашим піхотинцям зайняти більш вдало позиції і облаштуватися, закріпитися і далі продовжувати бої якісно”, — каже “Бас”.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....