Протролив Беню по-дніпровськи: Після брехливого сюжету на "1+1" Філатов вирішив створити в Дніпрі "тупик Коломойського"


Мер Дніпра Борис Філатов запропонував назвати одну з вулиць міста на честь відомого місцевого уродженця "тупик Коломойського", зазначають Патріоти України.

За словами мера, він подав у комісію з топоніміки клопотання про перейменування вулиці Короленка на "тупик Коломойського".

Філатов пояснив, що таке рішення викликане сюжетом "підконтрольного Ігорю Коломойському" телеканалу 1+1, де пропагандисти олігарха заявили, що вулицю Короленка в Дніпрі повністю змило дощем після коштовної реконструкції.

Філатов стверджує, що це брехня, і вулиця "в абсолютно цілому стані стоїть собі спокійно в центрі обласного центру".

Окрім "тупика Каоломойского" мер запропонував комісії на вибір й інші назви для вулиці Короленка: "Вулиця Змита" і "Балка медіахолдингу УНІАН і 1+1". "З розміщенням на фасадах барельєфів із зображенням журналістів - авторів фальшивок", - додав Філатов.

І на цьому мер зупинятися не збирається. За його словами, наступним кроком буде перейменування "знищеної Коломойським "ДніпроАрени" на "АренаБена".

Філатов поскаржився, що неправду про місто поширює не тільки телеканал, а й пов'язане з Коломойським інформаційне агентство УНІАН.

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...