"Процес пішов": Арестович попередив про підготовку РФ до нових наступальних операцій

Радник Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував підготовку росіян до нових наступальних операцій, передають Патріоти України.

"Російські "мобіки", якраз ті, яким пощастило, яких відразу не закинули на фронт, які там 2-3 місяці готувалися, вони поповнили кадрові частини. Зараз ці частини акуратненько, по роті, по батальйону, починають заводити на фронт. Це не десятки тисяч, це поки десяток тисяч. Але процес пішов, вони будуть накопичуватися, вже накопичуються", - говорить Арестович.

Арестович зазначив, що біля Бахмута Росія зосередила 200 000 військовослужбовців, але ця цифра не повинна лякати українців, тому що підготовлених бійців серед цієї кількості окупантів мало.

"Треба зробити так, щоб ця спроба наступати була остання для Російської Федерації. А ось це головне завдання, саме це завдання обговорюється зараз міжнародними партнерами, сьогодні було засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де теж обговорювалися всі ці питання, а саме, як зробити так, щоб наступ був останнім для РФ", - додав Арестович.

Арестович також додав, що незважаючи на недалекоглядні уми командирів армії РФ, все ж окупанти зрозуміли, що варто відмовитися від наступу в Запорізькій або Харківській областях. Всі сили Росія кине на Донбас, каже радник ОП.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...