Проти Х...йла щось готують: Дані про "коханку та доньку" Путіна могли злити в ФСБ, - Злий Одесит

Злив може бути передвісником зміни влади в РФ.

Злив інформації про нібито коханку президента Росії Володимира Путіна Світлану Кривоногих та їхню спільну доньку Єлизавету може бути результатом війни всередині ФСБ. Про це в інтерв'ю сказав військовий оглядач Олександр Коваленко (блогер з ніком "Злий одесит"). На його думку, поява подібної інформації невипадкова, передають Патріоти України.

"Подібний злив став наслідком міжвідомчої конфронтації в Росії, яка тою чи іншою мірою активності ведеться з моменту розвалу СРСР. Але нинішній випадок відрізняється тим, що злив став не наслідком вже традиційної боротьби за владу між ФСБ і ГУ ГШ ЗС РФ (більш відомого як ГРУ), а наслідком конфронтації всередині ФСБ", – уточнив Коваленко.

Він пояснив, що всередині ФСБ є своя кланова система, наразі в ній ведеться "гра проти групи Миколи Патрушева (секретар Собвеза РФ, ексдиректор ФСБ, – ред.), через удар по найважливішій у країні фігурі – безпосередньо президенту".

Подібні дії можуть бути дуже показовими "в контексті констатації втрати Путіним певної частки влади", сказав блогер. Це може бути передвісником зміни влади в Російській Федерації, вважає він

Згідно з тоталітарними традиціями, успадкованими нинішньою Росією від СРСР, Російської Імперії та Московського царства, при тривалій відсутності лідера – монарха, генерального секретаря чи президента, його позиції стають хиткими, пояснив Коваленко.

"На сьогодні в Росії достатню кількість персон, які хочуть зайняти крісло президента і стати наступником, але через конституційну наругу цього року (відповідно до недавніх змін у конституцію РФ, Путін може правити країною до 2036 року, – ред.), вони втратили можливість у найближчому десятилітті це крісло зайняти", – вважає блогер.

Ізоляція Путіна і віддалення його від справ державної ваги надає для них можливість стати першими особами держави. "А тому переворот (в Кремлі, – ред.) цілком можливий", – резюмував Коваленко.

Джерело: Телеграф

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...