Проти Кремля весь світ: Ізраїльський ілюзіоніст Урі Геллер зробив попередження Путіну і пригрозив "повернути назад" російські ракети

Ізраїльський ілюзіоніст Урі Геллер зробив попередження главі країни-агресора РФ, яка вторглася в Україну, Володимиру Путіну щодо його загрози застосування ядерної зброї, передають Патріоти України.

Фокусник заявив, що у світі є сили набагато більші, ніж у диктатора, і зірка впевнений, що вони втрутяться, щоб перешкодити президентові розпочати ядерну війну. Крім того, сам ілюзіоніст пригрозив повернути назад російські ракети.

"Це попередження Володимиру Путіну. Ходять чутки та повідомлення про те, що ви всерйоз розглядаєте стратегічне застосування ядерного удару по своїх "ворогах на заході". Я також чув, що вашими передбачуваними цілями є військово-морські бази Великобританії, зокрема, на західному узбережжі Тому я роблю цю заяву як серйозне попередження для вас: Якщо ви вдастеся до використання ядерної зброї і вирішите націлитись на Шотландію або будь-яку іншу країну у світі, ваші плани і ваші ракети обернуться проти вас! Я використовую кожну останню молекулу своєї Сили Розуму, щоб завадити вам розпочати ядерну атаку!" – заявив Геллер.

Крім того, він звернувся до Путіна особисто і попередив, що якщо диктатор і надалі розгортатиме свій жахливий курс дій, то найгіршим кінець буде для Росії.

"А тобі, Путін, я говорю так: Крім використання цієї величезної енергії всієї нашої об'єднаної Сили Розуму, є також сили набагато, набагато більші, ніж ви можете собі уявити, які, я впевнений, втрутяться, щоб завадити вам розпочати ядерну війну. Вони спостерігають і чекають, і вони ЗУПИНЯТЬ вас. Не розглядайте цей жахливий курс дій. Будь ласка, зверніть увагу: Якщо продовжувати, найбільше постраждає Росія та її народ. Ваші комп'ютери управління польотами вийдуть з ладу, ваші навігаційні системи відмовлять і ваші ракети вийдуть із ладу! Ви були попереджені", – пригрозив фокусник.

Ілюзіоніст закликав усіх людей у світі приєднатися до цієї витівки. Він попросив допомоги у втіленні ідеї у реальність.

"Будь ласка, припиніть те, що ви робите прямо зараз, і просто витратьте п'ять секунд на день, щоб візуалізувати сяюче енергетичне силове поле, подібне до сліпучого золотого щита в небі, яке відображатиме і відкидатиме будь-які ядерні боєголовки, які намагається завдати Путін", – сказав Геллер.

Зазначимо, Урі Геллер не лише фокусник та ілюзіоніст, він ще менталіст та містифікатор. Став відомий на весь світ завдяки згинанням металевих ложок силою погляду після виступів у серії телешоу, що демонструють його надприродні можливості психокінезу та телепатії. Його уявлення включало згинання сталевих ложок, опис змісту захованих малюнків. Геллер змушував годинник зупинитися чи йти швидше. Він неодноразово заявляв, що виконує свої фокуси завдяки силі волі та розуму. За його словами, вміє знаходити нафту та кімберлітові трубки.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...