"Проти нас не воюють строковики чи молоденькі контрактники, у нас воюють "ЛНРівці", які за вісім років по вуха у крові", - голова Луганської ОВА

В інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай сказав, що проти України воюють жителі ОРДЛО, передають Патріоти України.

"Проти нас у Луганській області не воюють строковики або молоденькі російські контрактники, у нас воюють ЛНРівці, які за вісім років по вуха у крові. Вони вісім років вбивають, займаються мародерством. Люди з особливим цинізмом ставляться до українців у принципі. Вони за вісім років спалили всі мости", – наголосив Гайдай.

За його словами, цим людям немає чого втрачати, оскільки вони вже є воєнними злочинцями. Гайдай розповів, що в Україні було переконання, що в Луганській області живуть "самі сепари".

"Коли зайняли територію орки, коли наші відійшли й вибудували лінію оборони і коли у Сватовому, Старобільську, у Білокуракіному, у Новопскові люди почали виходити з українськими прапорами на мирні протести, я був настільки до глибини душі приємно здивований... Звісно, я вірив у своїх земляків, але я й тверезо розумів, що [є] родинні зв'язки, різні ситуації бувають", – повідомив очільник ОВД.

Він розповів, що були випадки, коли, допомагаючи літнім жителям Луганської області в побутових питаннях, дізнавалися, що їхні діти воюють проти українських військових на боці "ЛНР".

Джерело: Гордон

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...