"Проти нашестя зеленої чуми на Україну": Ляшко об'єднується з Кличком (відео)

Мер Києва отримав несподіваного союзника.

Олег Ляшко. Фото: соцмережі.

Лідер Радикальної партії заявив, що об'єднується з мером Києва. Про це Олег Ляшко заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Чудова новина! Ми об‘єднуємо з Віталієм Кличком наші зусилля проти нашестя зеленої чуми на Україну", - сказав Ляшко. Ляшко сказав, що його звернення стосується кожного українця.

"Я запропонував законно обраному меру Києва зупинити наступ зеленої чуми на самоврядування Києва і захоплення України. Віталій показав отак (Ляшко тоді показав піднятий догори великий палець — ред.). Я звертаюся до всіх інших лідерів партій, давайте об'єднуватися, відкидати протиріччя для того, щоб стати сильнішими і захистити Україну від зеленої чуми", - додав Ляшко.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...