"Противник володіє перевагою у всьому": Терорист Гіркін скиглить через наступ ЗСУ

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) визнав перевагу ЗСУ на Херсонському та Луганському фронтах. За його словами, захисники України володіють перевагою у всьому, використовують навіть авіацію, передають Патріоти України.

"На Херсонському фронті вчора весь день тривали запеклі бої. Основні зусилля противник спрямовував на Бериславський напрямок - наступаючи в районі Дудчан (більша частина взята противником, наші війська відійшли, підірвавши дамбу водосховища) та Давидів Броду, де ситуація для наших частин також постійно погіршується. Противник володіє перевагою у всьому, використовує навіть авіацію", - констатував терорист.

Також Гіркін вважає, що після Лиману окупантів чекає ще один котел. "На Сватівському напрямку Луганського фронту (від Сіверського Дінця до колишнього кордону з РФ) - наші війська продовжували відходити. Обстановка повністю не ясна, але є неперевірені дані, що противник вже зумів перерізати трасу Рубіжне-Сватове і своїми передовими групами загрожує виходом в тил гарнізону Сватове і охопленням Кремінної-Рубіжного", - розповів Гіркін.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...